Αγορα απο διαδικτυο

Συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων της Εταιρείας μας, αγοράστε και εκτυπώστε τα εισιτήρια σας στην άνεση του σπιτιού σας.
Buy Tickets

Γενικές Πληροφορίες


Αγορά Εισιτηρίων


    Παγκύπρια

    Αγοράστε τα εισιτήρια σας από την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.pafc.com.cy

    Γραφείο Εταιρείας στην Πάφο:

    Τηλ.: +357 26822218, φαξ: +357 26220221
    Email: info@pafc.com.cy
    Ώρες Εργασίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 07:30-15:00

 

Κανονισμοί Εισιτηρίων

 

1. Η Εταιρεία Pafos Aphrodite Festival Cyprus διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές όσον αφορά τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα με τους συντελεστές σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων ή προβλημάτων εξαιτίας απρόβλεπτων συνθηκών.

 

2. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την είσοδο σε κάτοχο εισιτηρίου μετά την έναρξη της παράστασης.  Σε αυτήν την περίπτωση η είσοδος θα επιτραπεί μόνο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

 

3. Τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται.

 

4. Σε περίπτωση που η παράσταση ακυρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών πριν από την έναρξη της, τότε θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου με προσκόμιση του εισιτηρίου.  Σε περίπτωση που η παράσταση αρχίσει αλλά δεν ολοκληρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών τότε δεν θα επιστραφεί στους θεατές οποιοδήποτε ποσό.

 

5. Απαγορεύεται η φωτογράφιση, η ηχογράφηση και η οπτικογράφηση μέρους ή του συνόλου της παράστασης με οποιοδήποτε μέσο.

 

6. Απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια της παράστασης.

 

7. Απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 7 (επτά) ετών.

 

8. Θεωρούμε ότι με την αγορά εισιτηρίου γίνονται πλήρως και χωρίς εξαίρεση αποδεκτοί οι προαναφερόμενοι όροι εισιτηρίων. Οι όροι αυτοί έχουν πρωταρχικά σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα δικαιώματα των πελατών μας αλλά και την δική μας δραστηριότητα.

 

Άτομα με σωματική αναπηρία

 

1. Τα άτομα με σωματική αναπηρία μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για θέσεις ειδικά διαμορφωμένες όπως αναγράφεται στο πλάνο.

 

2. Τα άτομα με σωματική αναπηρία σε αναπηρικό καροτσάκι θα βοηθηθούν από τους ταξιθέτες για ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο των κερκίδων και στο κάθισμα τους.

 

3. Έντυπο άδειας για τον κοντινότερο χώρο στάθμευσης στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ μπορεί να ζητηθεί από το Κεντρικό Γραφείο της Εταιρείας.


Υπηρεσίες

 

1.  Προγράμματα και άλλα αναμνηστικά είδη σχετικά με το έργο όπερας που παρουσιάζεται  κάθε χρόνο μπορούν να αγοραστούν από το Κεντρικό Γραφείο της Εταιρείας όπως επίσης και στην είσοδο κατά τα βράδια των παραστάσεων.

 

2.  Θα υπάρχουν διαθέσιμα εδέσματα και ποτά στο χώρο του Φεστιβάλ κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.

 

3.  Υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης για όλους τους θεατές.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων αξίας 80 ευρώ έχουν πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης του Αρχαιολογικού Πάρκου που είναι ο κοντινότερος στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ.  Οι υπόλοιποι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση στους άλλους ενδεικνυόμενους χώρους στάθμευσης της περιοχής.  Οι δρόμοι που οδηγούν προς το χώρο θα είναι ανοιχτοί μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων της όπερας για αυτό το λόγο οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να παρουσιάζουν τα εισιτήρια τους στους τροχονόμους.

 

4.  Απολεσθέντα αντικείμενα
Όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα στο χώρο πρέπει να παραδίνονται στους ταξιθέτες.  Οι κάτοχοι απολεσθέντων αντικειμένων θα απευθύνονται στην είσοδο η οποία παραμένει ανοικτή μέχρι το τέλος της κάθε παράστασης ή θα επικοινωνούν με το Κεντρικό Γραφείο της Εταιρείας στο τηλέφωνο +35726822218 την επόμενη μέρα. Μετά το τέλος των παραστάσεων τα αντικείμενα που δεν θα έχουν ζητηθεί θα παραδοθούν στο γραφείο Απολεσθέντων Αντικειμένων στο Δήμο Πάφου και μπορούν να αναζητηθούν εκεί.

 

5.   Για τυχόν προβλήματα ή πληροφορίες πριν και κατά την διάρκεια των παραστάσεων παρακαλείσθε να απευθύνεστε στους ταξιθέτες.


Κανονισμοί στο χώρο του Φεστιβάλ

 

1. Οι θεατές πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο το οποίο πρέπει να δείξουν στους ταξιθέτες όταν τους ζητηθεί.  Οι θεατές πρέπει να χρησιμοποιούν την θέση που τους έχει ανατεθεί και να συμπεριφέρονται καθώς πρέπει κατά την διάρκεια της παράστασης.

 

2. Το ακροατήριο παρακαλείται να κάνει ησυχία κατά τη διάρκεια της παράστασης.


3. Δεν υπάρχει κώδικας ένδυσης.  Όμως οι θεατές παρακαλούνται να ντυθούν ευπρεπώς, δεν συνίσταται πρόχειρη ενδυμασία.

 

4. Εδέσματα και ποτά δεν πρέπει να μεταφέρονται ή να καταναλώνονται στις κερκίδες. Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν εδέσματα και ποτά από τα ειδικά περίπτερα που βρίσκονται στον χώρο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.
 
5.  Οι θεατές δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν μπουκάλια, γυάλινα αντικείμενα ή οποιαδήποτε άλλα αιχμηρά αντικείμενα τα οποία μπορούν να βλάψουν τους εαυτούς τους και άλλους θεατές στις κερκίδες.

 

8. Το κάπνισμα στο χώρο των κερκίδων απαγορεύεται αυστηρώς.

 

9.  Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων στον χώρο του Φεστιβάλ.


Δημοσιογράφοι

 

Αιτήματα από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και προσωπικό της Εταιρείας, φωτογραφίσεις, ηχογραφήσεις και βιντεογραφήσεις θα υποβάλλονται και θα λαμβάνεται άδεια από την Pafos Aphrodite Festival Cyprus. 
Για δελτία τύπου ή διαφημιστικά άρθρα παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο της Εταιρείας μας:

 

Τηλ.: +357 26822218
Φαξ: +357 26220221
Email: info@pafc.com.cy